Kateřina a její neskutečná hydroponická inovace. Lada se svými vymazlenými Bylinkami od Světa. Klárka a naprosto inspirativní Semínkovna. Naďa s Val a jejich Ghost Kitchen nápad, který mi už při prvním setkání vyrazil dech. Milá Martina s ušlechtilou a plýtvání zamezující aplikací Swap. Eva a její krásné, modré, české poklady v bedýnkovém balení. Za každé okolnosti usměvavé Martina s Emou mají nápad o ovesném mléku, který rozhodně není žádná kravina. Denisa s výherním nápadem, který pomůže nejednomu zvířeti. Ještě jednou gratuluju! A nakonec Anička, s projektem pojízdné plničky, ale hlavně úžasný člověk. Naprosto moje krevní skupina. Vtipná, inspirativní a talentovaná fotografka. Bez těch nádherných fotek by celý můj finální výstup neměl ani z poloviny takový efekt.

 

Celou šestiměsíční jízdu s námi měli svatou trpělivost Péťa, Natálka a Klárka. Děkuji za skvělou organizaci, nápady, energii a náladu. Mně konkrétně celou dobu vedla a byla oporou paní Svobodová z farmy Bovine. K dispozici jsme měli také Kouče na drátě. A šikovná Eliška, tak ta celou dobu stála za kamerou se sluchátky na uších, aby to všechno zachytila.

 

Jsem ráda, že mi Zita z trhů na Jiřáku dala tenhle impulz k poslání přihlášky. Poslední možný den – nic není náhoda! A že jsem si tuhle jízdu mohla užít a z první řady Vás všechny poznat a vidět ten ohromný progres. Smekám přede všemi.

 

Zároveň s tím přijmout i další závazky. Na jejichž realizaci už se nemůžu dočkat! Díky že jste u toho se mnou. S celým mým nejlepším farmářským týmem (❤️)!

 

#ewa2022 #eiteu #eitfood #cats2cats #akcelerátor #empowerwomen

 

Věřím, že se akcelerátoru u nás v Čechách budou moct do budoucna zúčastnit i další podnikatelky. Že dostaneme jako rebulika zelenou k organizaci dalších ročníků!

 

24.11.2022